Over ons...

Ik ben Anda De Baerdemaeker en woon samen met Jan-Willem Verloigne en onze vijf honden in Maldegem.

Gebeten door het hondensport en border collie virus, heb ik mijn instructeursbrevet gehoorzaamheid en agility behaald bij de KKUSH. Na gehoorzaamheid, kwam agility, obedience en doggydance. Jan-Willem zijn passie is canicross, step en bikej├Âring. Hij is dan ook de gedreven voorzitter van de Belgische Canicross Federatie. We hebben beiden jaren lang les gegeven op de Maldegemse hondenschool Hond en Meester. Allemaal even leuk, we houden van steeds weer nieuwe uitdagingen.
En ons leven staat in het teken van onze honden...


Het begon allemaal met Senna mijn eerste hond, toen kwam Romy een border collie van 6 maand en 8 jaar later Faye
een tweede border collie. Duke, Jan-Willem zijn oude ridgeback woonde bij zijn ouders.Cane Corso Ice kwam een paar jaar bij ons wonen en toen kwam Vivid, een derde border collie. Ondertussen moesten we afscheid nemen van Senna, Romy en Duke...
Voor het canicrossen en bikej├Âring kozen we voor een Greysther, onze Moose. Na 4 jaar kwam Fever een dochter van onze Moose erbij waar we heel trots op zijn want ze doet het heel erg goed op wedstrijden. En ja... we wilden heel graag een border collie uit de lijn van onze Faye en Vivid dus toen we de kans kregen is Biba erbij gekomen onze jongste border collie. Een zalig hondje! Twee jaar later werd het tijd voor een derde greysther, onze May... Spijtig genoeg moesten we niet lang daarna afscheid nemen van Faye die bijna 16 jaar oud geworden is. We hebben een fantastische roedel waar we elke dag van genieten!

Contact: anda@telenet.be

terug